2012. gada 4. nov.

Swedbank P&C Insurance atlīdzinās viesuļvētras „Sendija” zaudējumus saviem klientiem - ceļotājiem

Swedbank paziņo:

Swedbank P&C Insurance atlīdzinās viesuļvētras „Sendija” zaudējumus saviem klientiem - ceļotājiem

Swedbank P&C Insurance AS ceļojumu apdrošināšana atlīdzina viesuļvētras "Sendija" izraisītos zaudējumus Latvijas ceļotājiem – Swedbank P&C Insurance klientiem. Saskaņā ar publiskām ziņām, viesuļvētra „Sendija”, kas plosās Karību jūras baseinā, patlaban ir sasniegusi ASV un Kanādu.



Swedbank P&C Insurance atlīdzina ārstēšanās izdevumus, transporta izdevumus uz medicīnas iestādi, kā arī izdevumus, kas saistīti ar ceļojuma pagarināšanu, ja nevar atgriesties no ceļojuma medicīnisku iemeslu dēļ.

Ja ir apdrošināts arī risks "Neparedzētas izmaiņas ceļojumā", tad apdrošināšanas līgums paredz atlīdzināt ceļojuma atcelšanas radītās izmaksas, kā arī lidojumu maiņas un alternatīva transporta pakalpojumu iegādes izmaksas.

Nepieciešamības gadījumā aicinām mūsu klientus sazināties ar starptautisko ceļojumu palīdzības dienestu AS SOS International (tālrunis: +45 701 05050), lai saņemtu starptautisku palīdzību, atrodoties ASV.

Par Swedbank P&C Insurance AS:
Swedbank P&C Insurance ir Swedbank meitas uzņēmums, kas piedāvā obligāto sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu (OCTA), brīvprātīgo auto apdrošināšanu (KASKO), mājokļa, kā arī ceļojumu apdrošināšanu. Uzņēmums ir izveidots 2006.gadā ar mērķi piedāvāt Swedbank klientiem nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumus atbilstoši universālās bankas principam. Swedbank P&C Insurance AS pakalpojumi ir pieejami Swedbank filiālēs visā Latvijā, kā arī Swedbank internetbankā.

Nav komentāru:

Google