2012. gada 18. nov.

Swedbank aicina pieteikties nozīmīgākajam notikumam IKT jomā - LIKTA 14. gadskārtējai konferencei "Elektroniskā identitāte – iespēju brīvība"

Swedbank paziņo:
Swedbank aicina pieteikties nozīmīgākajam notikumam IKT jomā - LIKTA 14. gadskārtējai konferencei "Elektroniskā identitāte – iespēju brīvība".

Š.g. 30.novembrī Radisson Blu Hotel Latvia norisināsies gada nozīmīgākais notikums Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozarē – Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) 14. gadskārtējā konference, kas šogad būs veltīta tēmai "Elektroniskā identitāte – iespēju brīvība". Konferenci atbalsta arī Swedbank, un tajā piedalīsies Swedbank valdes loceklis Ģirts Bērziņš, kurš ir arī LIKTA valdē, daloties pieredzē par tēmu “Gudras inovācijas attiecību veidošanai ar klientu digitālajā laikmetā”.


Izpratne par IKT kā būtisku rīku, kas veicina biznesa efektivitāti, konkurētspēju un veido Latvijā inovatīvu biznesa vidi, ir būtiska uzņēmējiem gan Rīgā, gan Latvijas reģionos. LIKTA konferencē uzņēmēji varēs ne tikai uzzināt par elektroniskās vides attīstības tendencēm un E-identitātes sniegtajām iespējām, bet arī iepazīties ar veiksmīgākajiem e-risinājumiem citu uzņēmumu pieredzē.


Konferences dalībniekus uzrunās LIKTA prezidente Dr. Signe Bāliņa, LMT prezidents un LIKTA viceprezidents Dr. Juris Binde un tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Konferences pirmajā daļā - “Ieguvumi no E-identitātes” Latvijas vadošie IKT uzņēmumi dalīsies pieredzē par veiksmīgākajiem risinājumiem e-identitātes jomā.

Konferences otrajā sesijā - “Labās prakses piemēri” ikviens konferences dalībnieks varēs iepazīties gan ar Latvijas IKT nozares veiksmes stāstiem no iepriekšējo gadu IKT balvas “Platīna pele” laureātiem, gan labākajiem jaunajiem nozares dalībniekiem, to skaitā jaunajiem start-up uzņēmumiem.

Konferences noslēgumā notiks ikgadējās IKT balvas “Platīna pele 2012” pasniegšana, kuras laikā tiks izcelti nozīmīgākie e-pakalpojumi un realizētie IKT projekti Latvijā. Balva ir kļuvusi par nozīmīgu tradīciju IKT nozarē un šogad tiks pasniegta jau sesto gadu. Šogad balvai „Platīna pele 2012” iesniegts rekordliels skaits pieteikumu – 51. Visvairāk pieteikumu IKT balvai šogad saņemti jaunieviestajā nominācijā „Labākais E-skolotājs”, kurai pieteikti 29 skolotāji, e-prasmju pasniedzēji un citi pretendenti no visiem Latvijas reģioniem, kas devuši nozīmīgu ieguldījumu e-prasmju veicināšanā un e-vides lietotāju izglītošanā. Nominācijām “E-pārvalde” un “E-pakalpojumi” kopā iesniegti 12 projekti, savukārt nominācijai “E-biznesa risinājumi un pakalpojumi uzņēmumiem” saņemti 10 pieteikumi.

Reģistrēties LIKTA 14.gadskārtējai konferencei iespējams līdz 16.novembrim LIKTA mājas lapā – šeit. Ikvienam Swedbank klientam ir iespēja pieteikties konferencei par īpašo partnera dalības maksu Ls 35 + PVN. Lai to izdarītu, aizpildot reģistrācijas formu, sadaļā “Komentāri” jānorāda “Swedbank klients”.

Sīkāka informācija par konferenci pieejama šeit.
Konferences programma

Nav komentāru:

Google