2013. gada 5. marts

Pildīti vistu šķiņķu rullīši

4 porcijas

Sastāvdaļas
Vistu šķiņķīši - 8 gab.
Siers "Krievijas" - 100g
Sviests - 50g
Dilles - 30g
Ķiploku daiviņas - 8 gab.
Eļļa cepšanai
Piedeva vistas ēdieniem
Sāls, pipari - pēc garšas
Rīsi - 250g
Skābēti kāposti - 400g



Pagatavošana
Vistu šķiņķīšus atkaulo un no abām pusēm iesmērē ar sāli, pipariem un piedevu vistas ēdieniem.
Nomizo ķiploku daiviņas un sagriež tās uz pusēm.
Dilles smalki sasmalcina.
Sviestu un sieru sagriež aptuveni 7cm garās un 1cm biezās strēmelēs.
Ķiploku pusītes, dilles, sviestu un sieru liek uz gaļas.
Satin to rullītī, rullīti sasprauž ar kociņiem vai aptin ar diegu.
Pannā uzkarsē eļļu, rullīšus apcep zeltaini brūnus no visām pusēm. Pēc tam liek pannai virsū vāku un uz lēnas uguns rullīšus sautē 25min.
Pasniedz ar vārītiem rīsiem un skābētiem kāpostiem vai svaigiem salātiem.


Nav komentāru:

Google