2008. gada 11. sept.

Jūs pārāk ilgi esat braucis pa pilsētu, ja...

1. Jūs neatceraties, kad pēdējo reizi esat apstājies PIRMS stop-līnijas gadījumā, ja piebraucāt pie krustojuma pirmais.
2. Jūsu personīgais rekords mājas pagalmā - 70 km/h, pa pilsētu - virs 150.
3. Ja deg zaļā gaisma, bet krustojumā ir izveidojies sastrēgums, ir jāiebrauc krustojumā. Nu un kas, ka tie, kas brauc pa šķersojamo ceļu, nevarēs izbraukt. Jūs taču esat braucis uz zaļo.
4. Pagrieziena rādītājs ir jāieslēdz tad, kad minimums puse jūsu automašīnas jau atrodas citā joslā. Ja iesēgt laicīgi - nepalaidīs.
5. Ja priekšā braucošam automobilim ir iededzies pagrieziena rādītājs, bet tas vēl joprojām neatrodas jūsu joslā, jūs automātiski spiežat gāzes pedāli, nevis noņemat no tā kāju.
6. Jūs nezināt nevienu ceļa zīmi vai noteikumu, ko nevarētu pārkāpt nepieciešamības gadījumā vai naktī.
7. Jūs vispār atceraties ne vairāk par 10 ceļa zīmēm.
8. Ja Jūs piebraucat pie krustojuma un redzat zīmi "vidējā josla - taisni, kreisā - tikai pa kreisi, labā - tikai pa labi", Jūs droši nostājaties malējā joslā. Tur mazāk mašīnu. Pie tam vienalga 9 no 10, kas ir pirms Jums, brauks taisni, bet vienu nospiedīs malā.
9. Ja startējat no luksofora, bet līdz nākamajam ir 300m, un tas ir pārslēdzies uz sarkano, tad ir jādzen, cik vien var, pēc tam bremzējot grīdā. Tādā veidā Jūs ieņemat pozīciju nedaudz tuvāk iecerētajam mērķim aptuveni par 0.1-0.15 sekundēm ātrāk.
10. Stāvot sastrēgumā, Jūs piespiežaties ar bamperi pie priekšā braucošā automobiļa tā, ka starp jums nevar paiet gājējs. Toties Jūs esat nobraucis lielāku distanci. Nospļauties, ka ja priekšā ieslēgs avārijas signalizāciju, jūs pusstundu mēģināsiet pabraukt atpakaļ.
11. Sastrēgumā, ja cilvēks nebrauc uz priekšu, kad pirms viņa ir atbrīvojušies 2 m ceļa, Jūs ieslēdzat tālās gaismas un skaņas signālu. Nu bet ir taču vieta!!!
12. Izlasot šo, Jūs nepateicāt "vai tiešām ir tādi, kas tā brauc".

Nav komentāru:

Google