Sastāvdaļas
- 25g sviesta
- 2 ēdamkarotes eļļas
- 700g smalki sagrieztas teļa gaļas filejas,
- 250g rīsu
- 2 smalki sagriezti sīpoli
- 225 smalki sagrieztu sēņu
- 150ml krējuma
- 4 ēdamkarotes smalki sagrieztu svaigu pētersiļu
- 4 ēdamkarotes smalki sagrieztu svaigu piparmētru,
- sāls un svaigi samalti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
Gaļu apcep iepriekšsakarsētā sviestā un eļļā, rīsus uzvāra sālītā ūdenī, nokāš.
Uz pannas uzliek sīpolus un viegli apcep 2-3 minūtes. Pievieno sēnes un cep vēl 2 minūtes.
Apceptajām sēnēm un sīpoliem pieliek klāt iepriekš pagatavoto gaļu, garšvielas pēc garšas un cep uz lēnas uguns vēl 2-3 minūtes. Prims pasniegšanas piejauc krējumu, zaļumus un nedaudz uzsilda.
Pagatavoto ēdienu liek traukā un pasniedz kopā ar rīsiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru